Innovatieve startup Oscar Autoverhuur betreedt succesvol Lievegem

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Van prijswinnende start-up tot gevestigde speler in de autolease en -verhuur wereld; Oscar Autoverhuur heeft sinds haar oprichting flinke stappen gezet. In slechts twee jaar tijd heeft Oscar meer dan 100 vestigingen geopend in Nederland en meer dan 30 locaties in België. Eén van deze nieuwe vestigingen bevindt zich in onze regio, het pittoreske Lievegem. Hier werken ze succesvol samen met lokale autohandelaar Car Boutique. Meer over deze samenwerking is te vinden op deze locatiepagina.  

Oscar Autoverhuur, een van oorsprong Deense start-up, heeft recentelijk voor de tweede keer de prestigieuze prijs voor “Beste E-commerce Start-up” gewonnen van de Deense Kamer van Koophandel. Hiermee zijn ze het eerste bedrijf dat deze eer tweemaal heeft ontvangen. 

De kracht van Oscar ligt volgens kenners in het innovatieve bedrijfsmodel waarbij ze samenwerken met lokale autohandelaars. Deze partnerschappen maken het mogelijk om de concurrerende autoverhuurmarkt te betreden met voertuigen die anders toch maar stilstaan. Dit kunnen “leenauto’s” zijn, lease-returns of auto’s die niet zo snel verkopen als verwacht. Op deze manier helpt Oscar lokale ondernemers om een extra inkomstenstroom te creëren en kunnen ze concurrerend blijven door lagere prijzen aan te bieden. 

Verder breidt Oscar uit naar kleinere steden en landelijke gebieden waar klassieke “pure” autoverhuurders niet winstgevend kunnen zijn. De recent geopende locatie in Lievegem is hier een voorbeeld van. Ondanks dat de vestiging pas vanaf januari 2024 actief is, beschikt ze nu al over een uitgebreid aanbod van personenauto’s en busjes.

Met Oscar’s forse groei en innovatieve aanpak, blijft het de concurrentie een stap voor. Houdt Oscar Autoverhuur in de gaten, want deze start-up is nog lang niet uitgereden!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category